Hakkımda

Hakkımızda

‘’SİZİN ÇİZGİNİZ ‘’ sloganından yola çıkarak  mimarlık dekorasyon tasarım hizmetleriyle zenginleştirerek MDT  ÇİZGİ adını verdiğimiz firmamız 2006 yılında MUĞLA BODRUM YALIKAVAK mevkiinde kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren   çeşitli  mimari proje, dekorasyon, asmatavan, alçıpan uygulama   hizmetleri vermekte olan firmamız bunun yanısıra günümüzde oldukça yaygınlaşan modern, sağlıklı , kolay uygulanabilen ve ekonomik  olan polisitren ( eps) malzemeyi son teknoloji cns makinalarda işleyerek  söve, kartonpiyer  ( stropiyer ), mantolama levhası ,dekoratif iç ve dış dekor ürünlerini  uygulayıcı  ve tasarımcıların kullanımına hazırlamaktadır.

2014 yılı itibariyle üretim merkezimizi GAZİANTEP OĞUZELİ HAVAALANI SANAYİ sitesine  taşıyarak GAZİANTEPLİLERİN de hizmetine açmış bulunmaktayız.

Hafif , dayanıklı , sağlıklı ve uzun ömürlü olması nedeniyle günümüzde çok tercih edilen dekor ürünlerini tesisimizde  istenilen ölçü ve şekillendirme ile kısa sürede hazırlayıp  kalite ve ekonomi ile birleştirerek pazara kazandırmaya devam etmekteyiz.